2001 til 2011

Selvstændig Dynamics NAV forretningskonsulent og udvikler.

Jeg har arbejdet med versionerne Navigator 3.04, Navision 3.5 og 3.56, Financials 1.00 til 2.60, Attain 3.01 til 3.60, Microsoft Business Solutions 3.70 til 4.00, Microsoft Dynamics NAV 5.0 og Dynamics NAV 2009.

Jeg har udført opgraderinger tilbage fra den tidligere DOS baserede Navision og frem til Dynamics NAV 2009. Daglig telefonisk hotline til kunder i Danmark. Nye installationer og/eller opgraderinger og større opgaver som blandt andet:

· Udlejningsmodul
Jeg har udviklet et særdeles omfattende udlejnings modul med blandt andet automatisk afsendelse af ordrebekræftelser vedhæftet lejebetingelser og andre salgsdokumenter. Kunden udlejer udstyr til byggepladser herunder containere og pavilioner ligesom de har egen produktion af pavillioner.

· Eksport/Import af data
Jeg har lavet et utal af eksport/import af data. Jeg har i flere tilfælde importeret finansdata fra andre ERP systemer og placeret data de korrekte steder i Dynamics NAV således at kunden kunne begynde deres daglige bogføring i det nye system.

· Automatisk afsendelse af emails
Jeg har udviklet et utal af moduler til automatisk afsendelse af emails med diverse vedhæftede dokumenter. Denne type moduler er i dag stort set standard i de nyeste versioner.

Jeg har igangsat og afholdt en iværksættermesse.

Jeg arrangerede alt fra leje af Roskilde Hallerne, leje af udstillingsudstyr, salg af standpladser samt tilrettelæggelse af messens program over to dage. Messen blev en realitet efteråret 2003 og blev ligeledes afholdt i 2004.