Vigtigt ved opgradering

Opgradering til seneste Business Central 365 kan udføres fra stort set alle versioner, dog ikke altid lige nemt.

Virksomheder der benytter ældre versioner kan med stor fordel vælge kun at få flyttet stamdata som for eksempel kontoplan, debitorer, kreditorer, varer samt selvfølgelig bogføringsopsætningen. Denne løsning kræver ikke særlig meget og det er en forholdsvis billig model hvor alle kan deltage.

Løsning hvor data konverteres efter årsafslutning
Ved kun at flytte stamdata så startes op på en database helt uden statistisk poster og har her rig mulighed for at få ryddet op i data hvilket sommetider kan være en fordel.  Under konverteringen oprettes åbningsbalance for debitorer, kreditorer, varer og finans men ingen drift.  Hvis en virksomhed har behov for at se statistisk data tilbage i tiden fra for eksempel vareposter så kan din BC365 konsulent oprette nogle data tabeller og placere data der for dig men disse har ingen indflydelse på resten af systemet.

Løsning hvor data konverteres midt i et regnskabsår
Stamdata som kontoplan, debitorer, kreditorer, varer, bogføringsopsætningen mv. konverteres. Under konverteringen oprettes åbningsbalance for debitorer, kreditorer, varer og finansbalancen. Der dannes ligeledes åbningsposter for hele driften således at alt data i det nye BC365 præcist afspejler driftens status i det gamle system. Herved kan årets regnskabsperiode fortsætte i det nye system uden problemer.

I begge løsninger er der rig mulighed for at få ryddet op i sin kontoplan, debitorer, kreditorer og varer ligesom hele bogføringsopsætningen kan ændres.