Seneste nyt

· August 2021
Jeg har tidligere arbejdet hjemmefra men nu har jeg lejet mig ind i et kontorfællesskab i Slagelse hvilket jeg tror vil give min hverdag endnu mere kvalitet.

  · Juni  2021
Jeg har lavet en ny samarbejdsaftale med et større IT Hus på Sjælland hvor jeg skal tage del i support opgaver og tilretninger til deres kunder.

· April 2021
Jeg har lavet en samarbejdsaftale med et større IT Hus med speciale i Business Central 365. Her skal jeg tilgå forskellige opgaver for deres slutbrugerkunder. Det er en rigtig spændende forbindelse jeg har fået og det glæder jeg mig meget til.

· Februar 2021
Jeg har tilrettet et stort set komplet konverterings system som konverterer master data fra tidligere versioner, til Business Central 365 i "Skyen". Først udlæses data fra eksisterende system i Excel format og herefter importeres til Business Central 365. Der er enkelte manuelle opgaver men som udgangspunkt kører det hele automatisk.

· Januar 2021

For et IT Hus er jeg gået i gang med at konvertere en kunde fra Winfinans til Business Central 365 Cloud. Det er en opgave hvor jeg blandt andet har tilrettet programmeringskode for at indlæse data fra Excel. Kunden skal have oprettet finanskladder til finansposter, debitorposter, kreditorposter og vareposter ligesom selvfølgelig stamdata som debitorer, kreditorer, varer, kontoplan samt hele bogføringsopsætningen skal oprettes automatisk ud fra data fra Excel. En meget spændende opgave.

· December 2020
For en eksisterende kunde er jeg i gang med at opgradere en Dynamics Nav 5.0 til Business Central 365 Cloud. Kunden driver en Webshop i tre lande med hver deres portal. Kundens database indeholder blandt andet omkring en 350.000 kunder og 23.000 varer. Kunden ønsker kun kunder og varer som har haft aktivitet i perioden 1.1.2016 og til nu, Kunden skal have tilrettet specielle funktioner til Lagerflyt, scanning af varer, POS system, priskladder samt automatisk import af Webshop Ordrer, alt sammen kodet som Extensions.

· August 2020
Grundet Corvid-19 krisen som jo har varet en del er der desværre et par projekter som er udskudt på ubestemt tid og det er rigtig ærgerligt. Jeg har til gengæld fået lidt nye kunder der vil "prøve mig af" for at se om jeg kan passe deres ERP system. Det er jeg rigtig glad for, de nye kunder er alle reference kunder som er blevet anbefalet at kontakte mig. Så føler jeg mig lidt stolt :-)

· Marts 2020
Jeg er i gang med kravspecifikation til et svineslagteri men dog på test niveau. Dette projekt bruges med kundens data til at skabe en endnu bedre viden omkring opgraderinger.

· Marts til maj 2020
I fællesskab med et større IT Hus er jeg i gang med at konvertere en større vejeløsning fra C/Side kode til AL kode; målet er en App programmeret som Extensions. Kunder vil ikke kunne downloade løsningen i et testformat da det kræver utroligt mange parametre omkring vægte, standere, bomlys, fysiske bomme, vejepladser mv. men der vil være konsulenter der kan hjælpe med installationen – også som test miljø.

· Februar 2020 (på standby på grund af travlhed)
Jeg er nået rigtig langt med mit modul for ejendoms administration som bygges i AL kode som udvidelser (Extensions). Der er sket rigtig meget i AL kode og jeg har virkelig taget den form for programmering til mig. Det er MEGET nemmere at programmere i AL kode end i C/Side man skal bare vænne sig til at tænke anderledes.

· December 2019
Fra 11. til 14. december 2019 deltog jeg i et kursus omhandlende programmering af Extensions i Business Central 365. Det var tre super cool dage med rigtig meget lærerigt stof.