Seneste nyt

· August 2020
Grundet Corvid-19 krisen som jo har varet en del er der desværre et par projekter som er udskudt på ubestemt tid og det er rigtig ærgerligt. Jeg har tilgengæld fået lidt nye kunder der vil "prøve mig af" for at se om jeg kan passe deres ERP system. Det er jeg rigtig glad for, de nye kunder er alle reference kunder som er blevet anbefalet at kontakte mig. Så føler jeg mig lidt stolt :-)

· Marts 2020
Jeg er i gang med kravspecifikation til et svineslagteri men dog på test niveau. Dette projekt bruges med kundens data til at skabe en endnu bedre viden omkring opgraderinger.

· Marts til maj 2020
I fællesskab med et større IT Hus er jeg i gang med at konvertere en større vejeløsning fra C/Side kode til AL kode; målet er en App programmeret som Extensions. Kunder vil ikke kunne downloade løsningen i et testformat da det kræver utroligt mange parametre omkring vægte, standere, bomlys, fysiske bomme, vejepladser mv. men der vil være konsulenter der kan hjælpe med installationen – også som test miljø.

· Februar 2020 (på standby på grund af travlhed)
Jeg er nået rigtig langt med mit modul for ejendoms administration som bygges i AL kode som udvidelser (Extensions). Der er sket rigtig meget i AL kode og jeg har virkelig taget den form for programmering til mig. Det er MEGET nemmere at programmere i AL kode end i C/Side man skal bare vænne sig til at tænke anderledes.

· December 2019
Fra 11. til 14. december 2019 deltog jeg i et kursus omhandlende programmering af Extensions i Business Central 365. Det var tre super cool dage med rigtig meget lærerigt stof.